Author Topic: Roland TMC 6 expansion  (Read 140 times)

Fstdrmr59

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Roland TMC 6 expansion
« on: March 06, 2019, 12:16:54 AM »
Can you use a TMC 6 with the 2 box unit though midi besides using a splitter cable through the 2 box 3 and how ..tried with no luck

Jman

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1927
  • Karma: 113
  • D5 modules SN: 00197 and 02207 D3 module SN 00009
    • View Profile
    • Stealth Drums
Re: Roland TMC 6 expansion
« Reply #1 on: March 06, 2019, 12:52:41 AM »
You cannot gain more pads/inputs by using MIDI into the 2Box modules. It has been discussed many times over the last 9 or 10 years.
I could tell you where to stick that piezo! :D ;)
http://stealthdrums.com/

Fstdrmr59

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Roland TMC 6 expansion
« Reply #2 on: March 06, 2019, 01:37:23 AM »
Cool I did not know new to the site just got the 2 box 3 last week